wc-tartály-szerelés

WC tartály javítás, csere Vác és környéke!

Állandóan folyik a víz a WC-ben?

A WC-tartály lehet falon kívüli és falon belüli is. A WC-tartályoknak leggyakrabban három fő hibája lehetséges: a töltőszelep nem zár le (állandóan telítődik a WC-tartály), második ok lehet: a leeresztő szelep nem zár (állandóan folyik a WC-ben a víz), a harmadik ok: valamelyik alkatrész eltört, meghibásodott (húzókar, nyomólap, nyomógomb), ekkor nem lehet lehúzni a WC-t, a WC-tartály nem öblít,, nem végzi a funkcióját.

A javítást is úgy érdemes elvégeztetni, ha a WC-tartályba beépített anyag költsége nem haladja meg az új tartály árát. A legtöbb esetben érdemes kicserélni a komplett tartályt.  Ez vonatkozik a falon kívüli WC-tartályokra. A falon belüli WC-tartályoknál olcsóbb a javítás, mert nem kell kibontani a tartályt a falból…..

WC-tartálynál arról is meg kell győződni , hogy a sarokszelep jól zár-e, mert a ha nem akkor az egész rendszert le kell zárni, sarok szelepet is cserélni kell.

Mennyiért tudnánk ezt a munkát elvállalni Önnek? Hívjon most!!

WC tartály javítás Debrecenben, WC tartály szerelés Debrecenben, WC tartály csere, WC tartály cseréje, WC tartály javítása, WC csésze cseréje, WC tartály javítás, WC tartály csere, vízvezeték szerelés Debrecenben.
WC tartály javítása, WC tartály szerelése, WC tartály cseréje, WC-tartály cseréje, WC tartály javítása, WC csésze cseréje, WC tartály szerelő, WC tartály szerelés árak, WC-tartály beépítése.

WC tartály javítás Szob, WC tartály szerelés Szob, WC tartály csere Esztergom, WC csésze csere Vác. Geberit, Dömötör, Laguna stb. WC szerelés javítás Vác. WC tartály javítása Vác, WC tartály cseréje, WC tartály szerelése, geberit WC tartály javítás  csere Vác és környéke!