mosdó-mosogató-cseréje-beépítése

Mosdó mosogató cseréje, beépítése Vác térségében!

Háromféle mosdótípus közül választhatunk, ha még nincs : falra szerelhető mosdó, pultba beépíthető mosdót vagy mosdószekrényt, ill. lábon álló mosdó.

Mosdók beépítésénél arra is érdemes figyelni , hogy ha  falra szereljük fel:
a két mosdórögzítő csavar megfelelő távolságra legyen felfúrva,  a porcelán mosdó ne feszüljön és ügyeljünk arra is, nehogy a csavarokat túlhúzzuk, túlcsavarjuk, mert akkor kezdhetjük az egészet előröl. Mosdó felszerelése után javaslom  a mosdó és a csempe közti részt szilikonnal kitölteni, hogy esztétikusabb legyen és a fröccsenő víz ne folyjon le a mosdó és a csempe között.

A mosdók beépítése pl.  pultba csak szilikonágyba lehet ültetni, hiszen vigyázni kell a feszültség mentességre a . Természetesen a porcelángyárak által is ajánlott technika ez,
És a garanciát is csak szabályos beszerelésre érvényes. Mosdó cseréje, mosdó beépítése előtt áll? Hívjon és kérjen ingyenes tanácsot, mielőtt nekikezdene.

Mosogatók beépítése lehet konyhapultba, illetve mosogatószekrénybe.

Mosogatók beépítését minden esetben szilikonágyba és rögzítőcsavarokkal, rögzítő pántokkal kell végezni. Így lesz hosszú élettartalmú és garanciális.
Hasznos tanács: mindegy milyen típusú mosogatónk van , gránit,  rozsdamentes vagy fém,  tisztításánál feltétlenül  karcmentes tisztítószert ajánlunk. Mindenféleképpen kerülni kell  a maró tisztítószeres anyagokat,hiszen  a fém mosogató felülete is foltos lesz!

Mosogató beépítésének lépései:
ha az új mosogatót új munkalapba kell beépíteni, akkor általában az asztalos készíti elő a munkalap kivágását. Ez az Ő dolga lenne, természetesen van amikor ezt elmulasztja, így ezt is a vízszerelőnek kell megoldani. Mosogató beépítésénél szerencsésebb eset, ha komplett munkapultot készen kérjük az asztalostól.
További munkálatok lehetnek mosogató  beépítésénél, hogy ha nincs meg a csap helye. Akkor bizony ennek a helyét is ki kell vágni… Ez általában egy kb. 35 mm átmérőjű kört jelent,

A rozsdamentes mosogatón a csaptelep helye általában nincs kivágva. Ha nem fali, hanem álló csaptelepet szerelek be, akkor bizony a mosogatón ki kell jelölni és ki kell vágni a csap helyét. Ez általában egy 35 mm átmérőjű kör, amit a vízvezeték szerelők speciális szerszámmal pillanatok alatt ki lehet vágni. Ha nincs akkor a mosogató beépítése folyamata nem akadhat meg, ezért ott a fúró és a reszelő…
Ha a lyukat kifúrtuk , mosogató mehet a helyére. De előbb természetesen be kell építeni a csaptelepet, hiszen ilyenkor jobban hozzáférni.

Tehát ha  a csap a helyén van már, tömítő szalag feltapasztva a helyére ,  a rögzítő pöckök is a helyükön vannak, a mosogató most már mehet a helyére. Ezek után ellenőrzés következik mosogató beépítésénél, hogy minden rendben van e, rendesen fekszik a mosogató az “ágyon”, stabil a csaptelep. Utána  rögzítő pöckökkel a mosogatót rögzítem a munkalaphoz. Így éri el a megfelelő stabilitást, és hatékonyságot és így érdemes mosogatót beépíteni.
Utolsó mozzanata a mosogató beépítésének, hogy beszereljük a szifont. A gyári szifon amit adnak a mosogató beépítéséhez az nem mindéig megfelelő. Ez azért lehet, mert lehetnek sajátos beépítési igények, és állatába a hely szűkéje is meghatározó lehet.
Egyszerűnek tűnhet egy ilyen mosogató beépítése, de láthatjuk, hogy sok buktatója lehet, amit csak egy szakember szeme szűrhet ki. Itt is gaz. hogy oda kell figyelni  a részletekre is.

Mosogató tálca beépítés Vác, Szob,   mosógép bekötés Vác, Szob, mosogató gép bekötés