Csőtörés javítás

Csőtörés javítása Budapest, Szob, Vác térségében is.

Csőtörés, szivárgás, csőrepedés bármikor előfordulhat lakásunkban. Van amikor csak úgy vesszük észre, hogy magas vízszámlát fizetünk. A talán jobbik eset az, amikor az elhasználódott, korrodált vízvezetékrendszerünk lyukad ki, vagy törik el.
Csőtörés javítása a legtöbb esetben bontással jár, igyekszünk a lehető legkevesebb “kárral” feltárni a baj helyét. Ha van biztosítása akkor mi ebben is segítünk, hiszen képekkel támasztjuk alá a biztosító felé a kárigényt, amit ők a kiállított számla alapján meg is térítenek. Így tudjuk enyhíteni a költségeket ügyfeleink részére….


A csőtörés javítása, helyreállítása a csővezeték cseréjével jár. Az új csővezeték már korszerűbb szerkezetű, és hosszabb élettettalmúra érdemes cserélni. Leginkább ajánlom az ötrétegű műanyag csövet, amire a gyártó 5 év garanciát vállal. Egyszerű és könnyi beépítési lehetősége van ennek a csőnek, könnyen alakítható. A munka így gyorsan halad ügyfeleink legnagyobb örömére.

 

A vízszivárgások hasonló jelenséget produkálnak csak sokkal alattomosabb módon, mivel a víz lassabban távozik el a rendszerből. A hiba oka lehet tömítetlenség, idomok gyári hibája. Ilyenkor a szakszerű csere megoldja a problémát

Sürgősségi feladatok csőtörés esetén

Első lépésként zárjuk el a vizet, akadályozzuk meg a további károkat, vízkiömléseket, szivárgásokat. Ezt egy a lakásban fellelhető elzáró csappal, szeleppel tehetjük meg, ami általában a vízóra mellett van, itt biztos. A másik ehetőség, hogy közvetlenül az aknába zárjuk ki a vizet. Ezután hívjunk szakembert, a hiba elhárítására. Ez lehet gyors szolgálat néven futó cég, csak vigyázni kell , mert ha a hiba elhárítása nagy munkát igényel, akkor az ők nem csinálják meg többnyire és hívhatunk megint egy másik szerelőt.
Előzze meg azt, hogy kétszer fizessen. Aki a vizvezetekszerelomester.hu oldalon lévő telefonszámot hívja, az biztos lehet abba, hogy a munka teljes mértékben el lesz végezve,
ráadásul a igény szerint az utólagos helyreállításban is segítünk. Az Ön nyugalma és kényelme fontos nekünk. Hívjon most és kérjen ajánlatot, vagy ingyenes kiszállással felmérjük a terepet és akár azonnal elvégezzük a munkát.

Csőtörés javítása Szob, Csőtörés javítása Vác térségében és Pest megyében!