csaptelep-csere-javítás

Csapok, csaptelepek cseréje és javítása

NE bízza a véletlenre, hívjon szakembert! Csaptelep szerelés gyorsan
és profi módon
rejtett költségek nélkül.
Csaptelep csere és csaptelep javítás a legkedvezőbb áron, garanciával!
Egyéb csapok cseréje:
Mosógép, mosogató gép csap és sarokszelepek cseréje.
A csaptelep szerelés lehet egy meghibásodott csaptelep esetleges javítását, vagy egy új csaptelep cseréjé, “telepítését”. Van olyan eset is, amikor a csaptelepet másik helyre kell átrakni. Ide tartozhat a csaptelep egy új helyre történő kialakítása, és beépítése is.Hívjon most, és akár a csaptelep vásárlást, beszerzést is lebonyolítjuk Ön helyett!
Csaptelep szerelése Vác
Csaptelep szerelés menetének az első lépése, hogy lezárjuk a vizet.
Ezt először lakáson belül kell, hogy megtegyük. Lennie kell egy  elzáró szelepnek közel a csaphoz, vagy a falból kiállva helyezkedik el.
Vigyázzunk az esetleges régi rozsdás elzárókkal, mert lehet, hogy ha meg akarjuk mozdítani eltörik, el kezd szivárogni a víz és csak még nagyobb problémát okoztunk
Érdemes az ilyen elzárókat, szelepeket is kicserélni, megelőzni a problémákat.
Természetesen itt már nem csak egyszerű csap szerelés esete forog fenn.
A másik esetben ha nincs a lakásban megfelelő vízelzárási lehetőség, szelep, akkor irány a pince, vagy legvégső esetben a vízakna jöhet szóba.

Csaptelep javítás

Csaptelep javítás több részből tevődhet össze:
csöpögés, vagy nehezen záródás esetén a csap telep betétjét cseréljük, vagy elég csak a tömítést kicserélni
A csaptelep élettartalma meghosszabbítható, ha a szelep ülést felmarózzuk. Ehet speciális eszköz szükséges és lényegesebben megkönnyíti a csap telep elzárását is.
Ha lehet kerüljük az olcsó Kinaí csap betéteket, mert lehet hogy pár héten belül újra cserélni kel…

A csaptelep működéséhez szorosan hozzákötődik a csatlakozása is, a flexibilis cső. Sajnos ez is hamar elöregszik, elcsavarodik és gyakran kilyukad.
Lehetséges még a csaptelep kifolyó cső, vagyis a lengőkar folyásának, csepegésének javítása ó gyűrű cserével, vagy kifolyócső, vagy lengőkar cseréjével is.
Abban az esetben, ha a csaptelep javítása nem megoldható, mert pl. átszakadt a szelepülés, vagy nem lehet  hozzá alkatrész beszerezni, akkor ebben az esetben csaptelep cserét végezzük el.

Csaptelep javítása előtt lenne egy fontos javaslatunk.
Nem szakavatottaknak alkatrész vásárláskor érdemes legalább lefényképezni a csapot, hogy a eladó kolléga képbe legyen, milyen alkatrészre van szükségünk.

Viszont ha tudjuk a forgalmazót, akkor jó esetben  információt tudunk kérni csaptelep javításához szükséges alkatrészről is.

Csaptelep javítása cseréje Vác! Csaptelep javítása cseréje Szob! Csaptelep javítása cseréje Esztergom! Csaptelep javítása cseréje Budapest